zebra's & struisvogels

Op het eerste zicht zijn dat dieren die niets met elkaar te maken hebben. Toch zoeken ze elkaar op, omdat ze samen sterker staan om zichzelf te beschermen. Zebra’s hebben een excellent zicht, in tegenstelling tot struisvogels, maar die hebben dan weer een geweldige reukzin, iets wat zebra’s missen. Wanneer ze samen op pad zijn, zijn ze beter uitgerust en beschermd dan alleen.

PRECIES DAT IS DE KRACHT VAN CONNEQTUS, JUIST DOOR PROFESSIONALS UIT VERSCHILLENDE VAKGEBIEDEN MET ELKAAR IN CONTACT TE BRENGEN ZAL DIT LEIDEN TOT SUCCESVOLLE SAMENWERKINGEN.

Over CONNEQTUS

CONNEQTUS IS ER VOOR PROFESSIONALS DIE WILLEN DEELNEMEN AAN EEN LAAGDREMPELIG & PERSOONLIJK NETWERK

Of je nu werkzoekend bent, al een baan hebt of ondernemer bent. Dit is hét platform voor jou. Wij beperken ons niet tot een bepaalde branche, wij bundelen juist de krachten vanuit verschillende vakgebieden om elkaar verder te helpen. Wij maken het eenvoudig om contact te maken én brengen je desgewenst met een ander in contact. Ieder lid staat open om andere leden te helpen door gebruik te maken van elkaars kennis en vaardigheden. Wij maken geen gebruik van algoritmes en plaatsen geen advertenties, dus alles wat geplaatst wordt is zichtbaar voor jou en je wordt niet afgeleid door storende content.

HET NEDERLANDSE NETWERK VAN PROFESSIONALS UIT VERSCHILLENDE VAKGEBIEDEN DAT ELKAAR HELPT AMBITIES TE REALISEREN

Nederlands netwerkplatform

Dé plek waar Nederlandse professionals elkaar weten te vinden. Professionals uit verschillende vakgebieden zorgen voor een nog betere 1+1=3. Wij geloven dat wanneer ervaringsdeskundigen uit verschillenden branches inzichten met elkaar delen, dit zal leiden tot een succesvolle uitkomst.

Actief elkaar helpen

Doordat ieder lid open staat om andere leden te helpen door gebruik te maken van elkaars kennis en vaardigheden, samen te werken, krachten te bundelen, feedback te vragen en ideeën te pitchen, ontstaat er een actief netwerk.

Ambities realiseren

Of je nu als zzp’er op zoek bent naar meer werk, als professional op zoek bent naar een volgende stap in je carrière, van plan bent om te gaan ondernemen of het gewoon leuk vindt om je kennis te delen om anderen te helpen. In al deze gevallen biedt CONNEQTUS hiervoor diverse mogelijkheden.

Laagdrempelig

De kracht van dit netwerk zit in de laagdrempeligheid. Wij maken het eenvoudig om contact te maken met anderen en helpen je desgewenst hierbij.

Hebben we jou ervan overtuigd dat een lidmaatschap je heel veel mooie contacten kan brengen?

HOE WERKT HET?

 1. Om deel te kunnen nemen, meld je je aan als particulier of zakelijk lid.
 2. Daarna kun je een profiel aanmaken, een foto toevoegen, je cv uploaden, verwijzing naar LinkedIn, je ambitie en specialisme met eigenschappen toevoegen. Ook krijg je toegang tot de gegevens van andere leden, die net als jij hebben aangegeven open te staan voor contact en vragen (via mail, WhatsApp of de interne chat).
 3. Je kunt elkaar gebruiken om te sparren, te vragen om gebruik te maken van elkaars netwerk, om ideeën uit te wisselen of feedback te vragen.
 4. Verder organiseren we met elkaar workshops (vanuit je eigen vakgebied). De workshops worden achteraf door de deelnemers beoordeeld.
 5. Er is een forum op de website voor het plaatsen van oproepen, het stellen van vragen of het voeren van discussies. En het mooie is dat deze ook openstaat voor niet-leden. Dus we hopen daar op veel respons.
  Uiteraard gaan we actief aan de slag op social media om zoveel mogelijk gerichte bezoekers naar de website te krijgen.

ONZE HUISREGELS

WIJ MAKEN HET VERSCHIL OMDAT:

 • Ieder lid bereid is de ander te helpen of bij te staan, waardoor de hulpvraag veel makkelijker te stellen is.
 • Wij methodes gebruiken waardoor het heel gemakkelijk is om contact met anderen te maken; Easy Connecting noemen wij dat.
 • Wij geen advertenties of andere commerciële informatie tonen op de feed.
 • Wij geen gebruiken maken van algoritmes, dus je bepaalt zelf wat je wilt lezen.
 • Je gemakkelijk leden kunt zoeken op basis van kernwoorden, ervaring, behoefte, interesse en beschikbaarheid.
 • Wij leden persoonlijk helpen in hun zoektocht.
 • Wij een verdienmodel aanbieden aan zzp’ers.
 • Wij een hoge kwaliteit van de events, workshops en trainingen kunnen waarborgen door onze beoordelingssystematiek.
 • Wij zowel online als offline opereren.
 • Wij ons niet richten op een specifieke branche of discipline omdat we er juist van overtuigd zijn dat kennisdeling een branche of discipline moet overstijgen.
 • Wij de kosten voor de leden laag houden.
 •  

WIE ZIJN WIJ?

ONZE AMBITIE

Wij hebben de ambitie om CONNEQTUS uit te laten groeien tot het meest professionele platform voor professionals. Daarom zien we deze onderneming als een continuerende start-up. Wij blijven dus feedback vragen en zullen continu verbeteringen toepassen. Om het platform voor iedereen toegankelijk én zo laagdrempelig mogelijk te houden, blijven onze tarieven laag. Mocht je ons nu willen steunen én zo snel mogelijk verbeteringen willen zien, dan staan wij open voor donaties.

Om gebruik te maken van alle faciliteiten, betaal je slechts 25,- per jaar!