Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
jan 23

Netwerkwandeling voor professionals met een V&D verleden

23 januari 2022 @ 10:00 - 12:00

€7.50

Bij CONNEQTUS organiseren wij al een tijdje netwerkwandelingen voor professionals uit verschillenden vakgebieden en het is zo leuk om daarbij ook oude bekenden te treffen.

Ben je ook zo benieuwd hoe het nu gaat met je oud collega’s waarmee je lang geleden hebt samengewerkt bij V&D? En lijkt het je leuk om op een ongedwongen manier met elkaar in contact te komen? Wandel dan op zondag 23 januari mee door de Noordwijkse duinen.

Aangezien ik zelf de 12,5 jaar bij V&D heb aangetikt lijkt het mij leuk om een aantal mensen weer te zien en te horen. Ik ben benieuwd naar de oud collega’s uit mijn HKO opleiding, naar de collega’s van het hoofdkantoor waar ik een tijdje heb gewerkt maar ook zeker vind ik het leuk om de verhalen te horen van de mensen die in mijn teams in Middelburg en Leiden hebben gewerkt.

En wie weet kunnen we iets voor elkaar betekenen.

Want of je nou op zoek bent naar een nieuwe baan , als ondernemer (zzp’er) meer werk zoekt, gewoon een uitdaging zoekt naast je huidige baan óf een mentor zoekt of wilt zijn; door professionals uit verschillende vakgebieden met elkaar in contact te brengen, zal dit leiden tot succesvolle samenwerkingen.

Ken je nog andere oud V&D-ers die we wellicht niet hebben bereikt? Nodig ze dan uit door deze link te delen..

Tijdens een netwerkwandeling spreek je meerdere professionals en kun je sparren over de ervaringen en ideeën die je hebt.

We lopen 1-1,5 uur en daarna is er ruimte om met elkaar gesprekken te vervolgen tijdens een kop koffie. (In de prijs van 7,50 zijn twee non-alcoholische dranken inbegrepen).

Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid, we verzamelen aan het einde van de parkeerplaats (richting strand). Bij slecht weer is er een lokatie waar we elkaar kunnen ontmoeten dus dat is  geen reden om het event te annuleren. uiteraard houden we rekening met de dan geldende corona richtlijnen.

Wij maken de eerste connectie voor jou, daarna gaat het vanzelf!

Net-werk-wandel-je-mee?

Gegevens

Datum:
23 januari 2022
Tijd:
10:00 - 12:00
Kosten:
€7.50
Evenement Tags:

Locatie

Langevelderslag, Noordwijk
Langevelderslag 20
Noordwijk, 2204 AH Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0640012250
Bekijk de site van Locatie

Organisatoren

CONNEQTUS
Joyce Verdijk

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Om gebruik te maken van alle faciliteiten, betaal je slechts 25,- per jaar!