Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.
okt 29

Art: Point of View @Kunstliefde

29 oktober 2021 @ 13:00 - 17:00

€15.00

Kunstliefde, Ruimte voor Beeldende Kunst, biedt een wisselend tentoonstellingsprogramma waarin de focus ligt op hedendaagse kunst, Utrechtse kunstenaars en jonge makers. Het Genootschap Kunstliefde is opgericht in 1807 als Teekengenootschap. Het is daarmee één van de oudste kunstenaarsverenigingen van Nederland. De vereniging bestaat uit meerdan 140 professioneel beeldend kunstenaars uit Utrecht en de rest van het land. ——————————————————————————————-

Graag nodigt Kunstliefde CONNEQTUS-leden uit voor inspirerende en leerzame sessies: “Art: Point of view”. Tijdens deze sessies gaan de deelnemers onder de begeleiding van een kunsteducator op meerdere lagen leren kijken naar kunst en zo ook naar zichzelf…

Wat zie ik? Wat doet het met mij? En wat betekent dit? Je leert dat er geen verkeerde antwoorden en/of emoties zijn en dat jouw verbeeldingsvermogen je wel eens kan verrassen!

—————————————————————————————————————————– ————————–

Wat?

ART: Point of view

Gemiddeld kijken we 28,63 seconden naar een kunstwerk. Maar wat gebeurt er als we langer kijken en hier samen een gesprek over aangaan? Kunst vormt een prachtige aanleiding om te filosoferen en bevordert het plezier in het kijken naar kunst. Door samen te kijken en samen te onderzoeken ontdek je wat een kunstwerk met je doet en dat iedereen anders kijkt. Op deze manier wordt kunst nooit elitair of beladen, maar daagt het steeds weer uit tot nieuwe verhalen, associaties, ideeën en tot een nieuwe frisse kijk op kunst, de wereld en op jezelf.

Tijdens deze workshop:

  • Gaan we groepskijkopdrachten doen waarbij je gestimuleerd wordt goed te observeren.
  • Leren we dat er vele manieren zijn om de wereld te zien en om er betekenis aan te geven, je komt in contact met mensen met andere visies en ontdekt dat juist deze verschillende visies kunnen zorgen voor interessante gesprekken.
  • Ontdek je dat problemen meer dan één oplossing kunnen hebben, en vragen meer dan één antwoord.
  • Verkennen we samen ieders eigen intuïtie.

—————————————————————————————————————————–

Waar?

Kunstliefde, Nobelstraat 12a in Utrecht

Wanneer?

29 oktober 2021    13.00-17.00

Kosten?

15 euro p.p inclusief koffie, thee, met iets lekkers  (Na afloop is er een borrel)

Minimaal 10 deelnemers per middag. Bij onvoldoende deelname wordt het event helaas gecanceld. (Uiteraard worden de ticketkosten dan geretourneerd)

Gegevens

Datum:
29 oktober 2021
Tijd:
13:00 - 17:00
Kosten:
€15.00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
,

Locatie

Kunstliefde
Nobelstraat 12a
Utrecht, Utrecht 3512 EN Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Kunstliefde
E-mail:
mail@kunstliefde.nl
Bekijk de site van Organisator

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar

Om gebruik te maken van alle faciliteiten, betaal je slechts 25,- per jaar!