Ik zoek een baan

WANNEER JE
EEN BAAN ZOEKT

WAAROM ZOU JE ALS WERKZOEKENDE NETWERKEN?

Juist als werkzoekende professional kun je op dit platform uitstekend uit de voeten. Hoe vaak zeg jij:”Ik zoek een baan”? Want door dit zov vaak mogelijk tegen zoveel mogelijk mensen te zeggen is de kans op het vinden van een baan voor jou het grootst. Zo ook hier bij CONNEQTUS. Maak je zichtbaar via je porfiel, op het forum maar zeker ook tijdens de vele netwerk events die wij organiseren. Want de beste indruk an je zelf maak je natuurlijk live!

Ook als je nog geen idee hebt over de richting die je op wilt. Wij kunnen je helpen door je te linken aan beroepskeuzetesten of aan jobcoaches. Maar ook bij het maken van contact met andere professionals die al werkzaam zijn in het vakgebied van jouw interesse. Hoe fijn is het om je cv of je sollicitatiebrief voor te kunnen leggen aan iemand die al ervaring heeft in het voor jouw nieuwe jargon. Eigenlijk werkt het heel simpel: jij geeft aan waar je behoefte aan hebt en wij helpen je door je in contact brengen of je tips te geven over de te nemen stappen.

CONNEQTUS is hét Nederlandse netwerkplatform, juist voor werkzoekenden. Wij geloven in de kracht van samenwerken en de meerwaarde van actief netwerken. Met een groot netwerk van professionals uit verschillende branches waarmee je op laagdrempelige wijze in contact kunt komen én ook met inspirerende events en online trainingen vergroot CONNEQTUS het netwerk en de vaardigheden van werkzoekende professionals.

Dankzij de activiteiten van CONNEQTUS laten we zien dat de periode tussen twee banen ook op een positieve, maatschappelijke en constructieve manier kan worden ingevuld. We willen je laten zien dat iedereen gedurende haar hele loopbaan zichzelf kan blijven ontwikkelen.

Forums Activity
Je bent niet ingelogd.
Explore Forums

Om gebruik te maken van alle faciliteiten, betaal je slechts 25,- per jaar!