Marissa Coster – Allround make-up artist & hairstylist

“Ik had eerder hulp moeten zoeken voor de zaken die bij het ondernemerschap komen kijken”

Wie ben je?
Ik ben Marissa Coster: allround make-up artist en hairstylist. Ik ben werkzaam in theaters, op filmsets, achter de schermen bij musicals en shoots en ik werk voor evenementen en tv-opnames.

Wat heb je gedaan voor je begon met ondernemen?
Ik heb een versnelde kappersopleiding gedaan. Tijdens mijn 3e jaar van de studie Allroud Special Make-up Artist in Amsterdam ben ik ondernemer geworden.

Waarom heb je voor het ondernemen gekozen en hoe ben je op het idee van je onderneming gekomen?
Het was al snel duidelijk dat ik als zzp’er aan het werk wilde. Omdat ik allround ben opgeleid wil ik me niet aan één bedrijf binden. Zo kan ik mezelf inzetten voor allerlei soorten disciplines van verschillende grootte. Van een 1-daagse grime voor een festival tot een musical van 6 maanden door heel het land.

Wat maakt jouw onderneming uniek?

Mijn veelzijdigheid, de ervaringen die ik heb opgedaan in de afgelopen jaren, mijn connecties die ik heb opgebouwd in de verschillende vakgebieden, mijn streven naar perfectie en mijn liefde voor dit vak.

Als je 1 ding over kon doen sinds je bent begonnen met ondernemen, wat zou het dan zijn?

Dan had ik eerder hulp gezocht bij zaken die bij het ondernemerschap komen kijken, maar waar ik niet voor ben opgeleid. Bijvoorbeeld: boekhouding, PR, salarisonderhandelingen, websites en social media.

Wat is je toekomstvisie?

Actief werkzaam blijven in dit vak, op een steeds hoger niveau! Ik wil zo veel en zo lang mogelijk mooie dingen blijven maken met creatieve mensen. Ik wil mijzelf blijven ontwikkelen d.m.v. cursussen/trainingen én misschien wil ik later jonge ondernemers helpen met het opbouwen van hun eigen onderneming.

Waar ga jij CONNEQTUS voor gebruiken?

Ik ga CONNEQTUS gebruiken om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen rondom het ondernemerschap. Bijvoorbeeld door het volgen van interessante trainingen die van invloed kunnen zijn op mijn eigen onderneming. Ik zal het platform daarnaast ook gebruiken om in contact te komen met andere creatievelingen en hulp te zoeken bij professionals over zaken die komen kijken bij het ondernemerschap. Maar vooral om makkelijk in contact te komen met andere mensen en/of ondernemers!

Heb je een persoonlijke quote?

“CREATIVELY CREATED”

Onderneming: Allround Make-up and hairstyling Marissa Coster

Website: www.marissacoster.nl

gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om gebruik te maken van alle faciliteiten, betaal je slechts 25,- per jaar!