Maryse François – Directeur Winkel van Sinkel, Utrecht

“Ik zie de meerwaarde van CONNEQTUS echt in deskundige kennisdeling”

Wij zijn nieuwsgierig en willen graag meer van onze leden en/of hun bedrijven weten. Daarom plaatsen wij wekelijks een aantal interviews. Omdat iedereen wel iets bijzonders heeft. Als je hulp zoekt bij solliciteren of het vinden van een baan, wanneer je je business wilt vergroten, geïnspireerd wilt raken of iemand verder wil helpen.Wie zijn deze mensen, wat kunnen ze voor jou betekenen en jij voor hen?

Wat heb je gedaan of wat is je huidige baan?

Ik ben eigenaar van de Winkel van Sinkel: het horeca warenhuis van Utrecht. Hiervoor heb ik 15 jaar als stewardess gewerkt bij KLM.

Ben je al eerder mentor geweest?

Ben je al eerder mentor geweest?
Als bestuurslid van het Centrum Management Utrecht adviseer ik meerdere ondernemers, maar in mijn eigen bedrijf ben ik leermeester, waardoor ik in een coachende rol mensen in de horeca opleid.

Wat vind je leuk aan het zijn van een mentor?

De sterke punten van een persoon ontdekken, benoemen, naar boven halen en verder ontwikkelen waardoor je iemand goed binnen een organisatie kan neerzetten in zijn eigen kracht en hij daar gelukkig van wordt.

Waar ligt jouw kracht?

Mijn enthousiasme en passie overbrengen op anderen, mijn mensenkennis, luisteren en doorvragen en daarnaast mijn openheid en bereidheid om eigen ervaringen te delen.

Waar sta jij over 5 jaar?

Over 5 jaar dan is de Winkel van Sinkel landelijk bekend als hét horeca warenhuis van Nederland en zijn naast ons restaurant ook de pub, de wijnbar Vino én onze club Volt een vast gegeven in Utrecht en omstreken. We zijn een zelfstandig opererende organisatie waar ik nauw bij betrokken ben, maar ik ga mij ook verder richten op Winkel van Sinkel-in-de-wijk: kleinere versies van de Winkel van Sinkel waar onze eigen gerechten en producten verkocht zullen worden.

waar ga jij conneqtus voor gebruiken?

Ik zie het succes echt in deskundige kennisdeling en zal daar gebruik van maken door hulpvragen te stellen en de professionaliteit van anderen te gebruiken. Verder hoop ik er veel inspiratie te krijgen uit de verhalen van anderen. Maar waarschijnlijk ook simpelweg voor het plaatsen van vacatures en het vinden van nieuwe collega’s.

wat is volgens jou het unieke aan conneqtus?

In mijn leven, zowel werk als privé, is ‘verbinding’ een keyword. Tijdens het coachen laat ik mensen weer in verbinding komen met hunzelf, de natuur, hun gevoel. Tijdens de georganiseerde wandeling breng ik mensen met elkaar in verbinding. En Conneqtus is hier een superwaardevolle toevoeging op. Verbinding maken! Want dat is ook het doel van Conneqtus. Ik kan me er als ondernemer zichtbaar maken, trainingen geven en mijn wandel-evenementen aanbieden. Daarnaast is het een groot netwerk. Want als ondernemer ben ik veel aan het netwerken. Tijdens het netwerken kom ik voornamelijk met andere ondernemers in contact. Superleuk maar mijn doelgroep is niet persé de ondernemer. Bij Conneqtus kan ik mijn netwerk in meerdere richtingen nog verder uitbreiden. Ook vind ik de samen-werk-kamer mogelijkheden heel interessant en iets waar ik zeker gebruik van blijf maken. Je hoeft het niet alleen te doen, samen is soms juist heel versterkend en waardevol. Dat is waar in mijn ogen Conneqtus voor staat: connect us = verbinding.

heb je een persoonlijke quote en waarom deze?

"Pak je momentum als het er is".

WIL JIJ JEZELF OF JE BEDRIJF OOK ZICHTBAAR MAKEN D.M.V. EEN INTERVIEW?

gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om gebruik te maken van alle faciliteiten, betaal je slechts 25,- per jaar!