Max de Waal – Regiomanager ziekenhuismortuaria

Ik weet inmiddels wel waar mijn sterke
en zwakke punten liggen

Wij zijn nieuwsgierig en willen graag meer van onze leden en/of hun bedrijven weten. Daarom plaatsen wij wekelijks een aantal interviews. Omdat iedereen wel iets bijzonders heeft. Als je hulp zoekt bij solliciteren of het vinden van een baan, wanneer je je business wilt vergroten, geĂŻnspireerd wilt raken of iemand verder wil helpen.Wie zijn deze mensen, wat kunnen ze voor jou betekenen en jij voor hen?

Wie ben je en wat doe je?

Ik ben Max de Waal, 35 jaar kom uit het zuiden van Nederland maar zonder Brabants accent 😉 en woon nu samen met Manon in Utrecht.

Ik werk als regiomanager bij een organisatie gespecialiseerd in ziekenhuismortuaria. Veel mensen reageren daarop met een vreemde blik maar feitelijk geven wij de eerste zorg na overlijden. Ik ben eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van dienstverlening, contract/relatiebeheer en de medewerkers die werken in de ziekenhuizen waar wij mee samenwerken. Juist door de specifieke type zorgverlening onderhoud ik de relaties met verschillende partijen binnen het ziekenhuis.

Wat heb je nodig in je werk?

Genoeg uitdaging en nieuwe dingen kunnen ontdekken. Ik houd ervan om uitgedaagd te worden. Ik weet inmiddels wel waar mijn sterke en zwakke punten liggen maar ik wil mij graag blijven ontwikkelen. Ik ben momenteel met name geĂŻnteresseerd in trainingen en workshops die te maken hebben met projectmanagement en ik sta zeker open voor connecties met mensen die hierin ervaren zijn.

waar ligt jouw kracht?

Ik ben een verbinder, ik zoek naar de gemeenschappelijke krachten en denk altijd vanuit het bedrijf i.p.v. uit mijzelf. Ik ben enthousiast, een doorzetter en iemand die verantwoordelijkheid neemt. 

waar ben je het meest trots op?

Dat ik na mijn MBO toch ben afgestudeerd in Communicatiewetenschappen aan de Universiteit. En dat heeft echt te maken met mijn doorzettingsvermogen en mijn drive om vooruit te komen. “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan” is dan ook mijn principe.

wat is je toekomstvisie?

Ik wil vooral dingen blijven doen die ik leuk vind. Liever iets doen waarbij er genoeg tijd is voor leuke dingen, dan bakken met geld verdienen en geen tijd meer te hebben voor mensen om mij heen.

waar ga jij conneqtus voor gebruiken?

Naast dat ik het gewoon leuk vind om contact te maken met andere professionals, wil ik ook graag mijn kennis en expertise delen met anderen. 

wat is volgens jou het unieke aan conneqtus?

 Wat ik mooi vind aan CONNEQTUS, is dat het heel laagdrempelig is en dat je ook wordt uitgedaagd om er zelf actief te zijn
. hoe meer je erin steekt, hoe meer je eruit haalt.

heb je een persoonlijke quote en waarom deze?

Reizen is voor mij vrijheid en blijven ontdekken

“To travel is to live ”

WIL JIJ JEZELF OF JE BEDRIJF OOK ZICHTBAAR MAKEN D.M.V. EEN INTERVIEW?

gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om gebruik te maken van alle faciliteiten, betaal je slechts 25,- per jaar!