Ik sta open voor nieuwe uitdagingen

WANNEER JE NAAST JE BAAN EEN EXTRA UITDAGING ZOEKT

WAAROM ZOU JE NETWERKEN ALS JE EEN VASTE BAAN HEBT?

Eigenlijk zit je prima op je plek maar ergens begint het te kriebelen… Je wilt misschien toch wat anders, weet wellicht nog niet in welke richting, soms denk je erover om voor jezelf te beginnen en op een ander moment zou je het leuk vinden om een overstap te maken naar een andere branche. Maar hoe ga je nou op zoek en hoe kom je erachter wat je echt wilt?

CONNEQTUS is hét Nederlandse netwerkplatform, voor alle professionals. Wij geloven in de kracht van samenwerken en de meerwaarde van actief netwerken. Met een groot netwerk van professionals uit verschillende branches waarmee je op laagdrempelige wijze in contact kan komen maar ook een enorme databank, een forum en verschillende groepen zoals “ondernemende Conneqtors”, “participatiemogelijkheden” kunnen jou inspireren in je zoektocht naar een nieuwe uitdaging.

Dankzij de activiteiten van CONNEQTUS zal je terwijl je al een hele leuk baan hebt, geïnspireerd worden door andere professionals. We willen je laten zien dat iedereen gedurende zijn/haar hele loopbaan zichzelf kan blijven ontwikkelen.

Forums Activity
Je bent niet ingelogd.
Verken forums

Om gebruik te maken van alle faciliteiten, betaal je slechts 25,- per jaar!