Let’s get started!

In deze bizarre tijd van COVID, thuiswerken en iets meer tijd hebben dan dat ik gewend ben, begint er in mij iets te borrelen. Tijd voor iets nieuws, tijd voor samen maar dan net even anders en vooral tijd om gebruik te maken van elkaars talenten en kwaliteiten.

NU? Ja juist nu..

De wereld staat weer op het punt om behoorlijk te veranderen, de economie zal verslechteren en er zullen veel mensen hun baan verliezen.

Maar of je nou je baan bent kwijtgeraakt, gewoon zin hebt in iets nieuws (zelfs in deze tijd) óf je wilt iets voor jezelf gaan starten, samen of alleen.  Je bent van harte welkom bij CONNEQTUS, een netwerk van professionals dat elkaar helpt bij het zoeken én vinden van uitdagend werk, het liefst een baan waar je van gaat zingen… (of dansen) want dat waar je passie of je hart ligt, daar ben je het meest succesvol in.

Je kunt op zoek zijn naar een baan in loondienst of je wilt (gezamenlijk) een eigen bedrijf opstarten.  Gedreven professionals contacten elkaar om gebruik te maken van elkaars kennis, vaardigheden en netwerk of om samen te werken aan nieuwe ideeën. Een forum om vragen te stellen en elkaar te inspireren, een lokatie om workshops te volgen of netwerkbijeenkomsten bij te wonen. Dit alles zowel online als offline.

Dit is mijn plan en dit ga ik uitwerken, het liefst samen met anderen die ook behoefte hebben aan een platform als CONNEQTUS!

gerelateerde artikelen

Reacties

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Om gebruik te maken van alle faciliteiten, betaal je slechts 25,- per jaar!