Voorwaarden Eventorganisatoren

Samenwerkingsvoorwaarden eventorganisatoren

Wat kun je verwachten als eventorganisator bij CONNEQTUS?

Vul het AANMELDFORMULIER VOOR EVENTS in.

  1. Als je al CONNEQTUS eventorganisator bent, dan zullen wij de training automatisch binnen drie werkdagen plaatsen.
  2. Wanneer je voor het eerst een event wil organiseren, zal iemand van CONNEQTUS met jou contact opnemen om de invulling van je training of workshop door te nemen. Wij kennen de doelgroep als geen ander en kunnen dus goed bepalen of jouw training/workshop past bij onze leden.

Wij bieden events aan in de volgende categorieën: ondernemers, werkzoekenden, mentoren en voor mensen die op zoek zijn naar een uitdaging. Daarnaast kun je kiezen of jouw event live of online zal plaatsvinden en wat de eventcategorie (training, netwerken, introductie, inspiratie) is.

Ook helpen wij je graag, indien nodig, bij de organisatie van je event als het gaat om inspirerende locaties, hosting, apparatuur en nog veel meer.

Naast de publicatie van jouw events op het platform én op onze social media, is het ook aan jou om de deelnemers te enthousiasmeren over jouw event via je eigen kanalen. Gebruik daarom #CONNEQTUS in al je posts op social media.

Om de kwaliteit van de events te kunnen waarborgen, hanteren we het “UBER” principe, het eerste event wordt GRATIS gegeven, daarna wordt een korte enquête* uitgestuurd naar de deelnemers. Indien 80% van de deelnemers dit event zou aanbevelen aan anderen én voor dit event had willen betalen, dan mag dit event vaker worden gegeven en kan er een vergoeding gevraagd worden. Dit geldt uiteraard niet voor live events; hiervoor maken wij individuele afspraken.

VERDIENMODEL

Voor ieder event (training, webinar, netwerkwandeling etc.) wordt door de eventorganisator een prijs per persoon gevraagd. Deze prijzen zijn altijd inclusief btw, tenzij anders vermeld. 1/3 van dit bedrag x aantal deelnemers geldt als fee voor CONNEQTUS, 2/3 van dit bedrag x aantal deelnemers is voor de eventorganisator. Binnen 7 werkdagen na het event worden de inkomsten aan jou overgemaakt.

Voorbeeld:

Kostprijs – btw x aantal deelnemers = 1/3 CONNEQTUS en 2/3 eventorganisator

(€15,- – €2,60 = €12,40 x 10 = €124,- = €41,33 CONNEQTUS en €82,66 eventorganisator

INHOUD TRAINING

Een geslaagd event kent een goede balans tussen het inhoudelijk programma en interactie met en tussen de deelnemers. Tijdens de workshop is dynamiek van belang. Bij een opkomst van meer dan 12 deelnemers is een centraal voorstelrondje bijvoorbeeld te tijdrovend.

Interactie zien we graag doordat er tijdens de workshop verschillende werkvormen zijn waarbij deelnemers in twee-, drie- en/of viertallen met elkaar aan de slag gaan. Een belangrijke drijfveer voor deelnemers om deel te nemen, is het ontmoeten van andere leden. Dit betekent dat er rondom jouw inhoudelijke programma veel ruimte is voor ontmoeting en netwerken.

SAMENWERKING

Wellicht heb je al contact gehad met één van onze collega’s om een concrete activiteit op te zetten of heb je de intrinsieke behoefte om jouw waarde met andere leden te delen. Om de verwachtingen op voorhand goed te managen, hebben wij enkele handvatten opgesteld.

  1. Eventorganisatoren zijn verantwoordelijk voor de kwalitatieve en kwantitatieve invulling van de events. Wij helpen je graag met de invulling van je programma en aan de juiste inspirerende locatie.
  2. Het inhoudelijke karakter van de workshop is leidend; het is dus niet de bedoeling om producten/diensten te promoten/verkopen. Wel kan de trainer laten zien wat zijn of haar expertise is. Het staat deelnemers vrij om naar aanleiding van deze kennisdeling contact op te nemen met de trainer.
  3. CONNEQTUS zorgt voor naamsbekendheid van de spreker rondom de activiteit door middel van berichten op diverse (social) media en conneqtus.nl. Vergeet daarbij zelf ook niet om het evenement te promoten via je eigen (LinkedIn-)netwerk.
  4. De deelnemerslijst wordt voorafgaand aan het event gedeeld via e-mail. De communicatie met deelnemers verloopt via CONNEQTUS; sprekers ontvangen geen contactgegevens van deelnemers vanwege de privacy-wetgeving. CONNEQTUS zorgt voor een follow-up van de activiteit naar de deelnemers. Hierbij worden inhoudelijke boodschappen van de trainer meegenomen. 
  5. Eventorganisatoren dienen ingeschreven te staan bij de Kamer van Koophandel.
  6. Voorafgaand aan de publicatie van het event wordt er door CONNEQTUS een contract opgesteld waarin bovengenoemde afspraken worden bevestigd. Na retourzending van een (digitaal) ondertekend exemplaar zal het event gepubliceerd en gepromoot worden.

Om gebruik te maken van alle faciliteiten, betaal je slechts 25,- per jaar!